• nl_NL
  • de_DE_formal
  • en_GB

Algemene voorwaarden

Door gebruik te maken van de website waterpixels.nl (“de Website”) en eventuele bijbehorende diensten, ga je akkoord met de volgende algemene voorwaarden (“Algemene Voorwaarden”). Lees deze voorwaarden zorgvuldig door voordat je de Website gebruikt.

  1. Gebruiksvoorwaarden

a. Je stemt ermee in dat je de Website alleen zult gebruiken voor legitieme doeleinden en op een manier die geen inbreuk maakt op de rechten van anderen of die de normale werking van de Website verstoort.

b. Je stemt ermee in dat je geen enkel deel van de Website zult reproduceren, dupliceren, kopiëren, verkopen, doorverkopen of exploiteren zonder de uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van waterpixels.nl.

c. Je stemt ermee in geen gebruik te maken van de Website voor het verzamelen, verwerken of verzenden van ongevraagde commerciële communicatie of enige vorm van spam.

d. Je stemt ermee in om geen toegang te verkrijgen tot de Website op een manier die niet door waterpixels.nl is voorzien, door middel van geautomatiseerde middelen of op een andere manier die in strijd is met deze Algemene Voorwaarden.

  1. Beeldmateriaal en Auteursrecht

a. Alle inhoud op de Website, inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, foto’s, video’s, logo’s, ontwerpen en lay-outs, is eigendom van waterpixels.nl of wordt gebruikt met toestemming van de respectievelijke eigenaren en is beschermd door auteursrechten en andere intellectuele eigendomsrechten.

b. Het is niet toegestaan om zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van waterpixels.nl en/of de respectievelijke eigenaren beeldmateriaal van de Website te kopiëren, verspreiden, wijzigen, reproduceren of gebruiken op welke manier dan ook.

c. Indien je gebruik wenst te maken van beeldmateriaal van de Website voor welk doel dan ook, dien je vooraf contact op te nemen met waterpixels.nl om toestemming te verkrijgen. Neem hiervoor contact op via het contactformulier op de Website.

d. waterpixels.nl respecteert de rechten van derden en verzoekt haar gebruikers hetzelfde te doen. Als je van mening bent dat je auteursrechten zijn geschonden door beeldmateriaal op de Website, neem dan contact met ons op via het contactformulier op de Website.

  1. Wijzigingen

a. waterpixels.nl behoudt zich het recht voor om deze Algemene Voorwaarden op elk moment en naar eigen goeddunken te wijzigen. Eventuele wijzigingen worden van kracht op het moment van plaatsing op de Website. Het is jouw verantwoordelijkheid om regelmatig te controleren op updates.

b. Door gebruik te blijven maken van de Website na wijzigingen in deze Algemene Voorwaarden, geef je aan dat je akkoord gaat met en gebonden bent aan de gewijzigde voorwaarden.

  1. Contact

Als je vragen, opmerkingen of klachten hebt over deze Algemene Voorwaarden, neem dan contact met ons op via het contactformulier op de Website.

Laatst bijgewerkt: 15-02-2024

Door gebruik te maken van de Website ga je akkoord met deze Algemene Voorwaarden.

×