• nl_NL
  • de_DE_formal
  • en_GB
Cursus onderwaterfotografie door Jantina Scheltema

Cursus onderwaterfotografie

Ontdek de wereld van onderwaterfotografie! Ben je een enthousiaste duiker en wil je jouw avonturen onderwater vastleggen? Dan is deze onderwaterfotografie cursus perfect voor jou!

Leer prachtige onderwater foto’s maken. Scherpe foto’s, vol kleur. De foto’s waar jij en anderen met plezier naar kijken.

Er is op dit moment één cursus online waarin je leert je camera handmatig in te stellen. Je leert over diafragma, sluitertijd en ISO, maar vooral ook hoe deze drie samenwerken tot de perfect belichte foto.

Binnen niet al te lange tijd vind je hier óók een complete onderwaterfotografie cursus, waarin dieper ingegaan wordt op flits- en videolicht, maar ook compositie en verschillende macro- en groothoektechnieken. Schrijf je in voor de nieuwsbrief om als één van de eersten de cursus te kunnen volgen.

Kun je online leren fotograferen?

Jazeker, ik ben van mening dat je online kunt leren fotograferen. De theorie leer je online via een uitgebreide uitleg. Daarnaast breng je de theorie in de praktijk door gerichte fotografie opdrachten.
Onderwater-huiswerk als het ware!

Pas de cursus aan je eigen schema aan met online modules en praktijkopdrachten. Of je nu een beginner bent of al enige ervaring hebt, de cursussen zijn ontworpen om aan te sluiten bij verschillende niveaus.

Loop je ergens op vast, dan kun je contact met mij opnemen via de vragensectie in de leeromgeving of een vraag stellen in onze gezamelijke facebookgroep waar je mensen vindt die deze cursus ook volgen.
Dus ondanks dat je privé met de cursus aan de slag gaat, zijn er mensen om ervaringen mee te delen.

Heb je meer begeleiding nodig bij je cursus onderwaterfotografie?

ONLINE COACHING VIA EEN ZOOMGESPREK
Loop je ergens op vast bij het fotograferen en begrijp je niet wat er fout gaat?
Boek dan een één op één video coaching met mij waarin ik je verder kan helpen.
Vaak kan ik in de instellingen van gemaakte foto’s al zien waar je verbetering kunt boeken.

BEGELEIDING IN DE PRAKTIJK
Daarnaast kun je óók contact met me opnemen voor een cursus onderwaterfotografie in de praktijk. We bespreken dan samen wat je wilt leren en gaan daarmee aan de slag onderwater. Het is een custom-made fotografiecursus in de praktijk. Bij deze duik hoort een uur voorbespreking en een uur nabespreking die deels via een online videogesprek plaats vind en deels aan de waterkant.

Na één van deze cursussen en een beetje oefenen kom je zelfverzekerd met de mooiste foto’s het water uit!

×